Francesc-Marc Álvaro parlarà de política i mitjans de comunicació a Granollers
17.10.07
Ja tenim programada la primera conferència de l'Associació de Professionals de la Comunicació del Vallès Oriental (APC-VO). L'acte, que portarà per títol Política i mitjans de comunicació, es farà el proper 8 de novembre amb el periodista Francesc-Marc Álvaro. La presentació anirà a càrrec del periodista de Granollers Paco Monja. La conferència començarà a les vuit del vespre, al Museu de Granollers. Després es farà un sopar obert a tothom per continuar debatint sobre el tema que centra la xerrada. Els interessats poden confirmar la seva assitència enviat un correu electrònic a l'adreça apcovo@gmail.com.

Francesc-Marc Álvaro i Vidal (Vilanova i la Geltrú, 1967) és periodista i assagista. Llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB, va iniciar-se en el periodisme l'any 1979. És columnista del diari La Vanguardia i de les revistes El Temps i Serra d'Or, i col·labora a Catalunya Ràdio, Ràdio Barcelona, RAC1 i Ràdio4. Compagina la tasca professional amb la docència del periodisme a la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. Ha treballat com a redactor polític, cap d'Opinió i columnista del diari Avui i com a cronista d'El Mundo de Catalunya. Des del 1989, segueix i analitza els avatars de la política catalana i espanyola i els seus protagonistes. Ha obtingut el Premi Nacional de Periodisme, el Premi Recull, el Premi Serra i Moret i el Premi Ibáñez Escofet, entre altres guardons.

És autor de Què pensa Pasqual Maragall (1998), sobre l'anterior president de la Generalitat, i d'Ara sí que toca! Jordi Pujol, el pujolisme i els successors (2003), una rigorosa investigació sobre el poder català dels últims anys. Ha publicat també els llibres Per què no engeguem la política? (1999) i Una política sense país (2005), i a més ha col·laborat en obres col·lectives de temàtica sociològica, política i històrica.
posted by apcovo at 17.10.07 | Permalink |


0 Comments: