COMENCEM A CAMINAR...
17.2.07
L'Associació de Professionals de la Comunicació del Vallès Oriental (APC-VO) es va constituir finalment el dilluns 12 de febrer, en el marc d’una assemblea celebrada al GRA de Granollers.

A la trobada es van tractar les qüestions que us detallem tot seguit:

. Aprovació dels estatuts, amb una única esmena. A l'apartat dels col•lectius
de professionals de la comunicació que formen part de l'associació es va afegir
el terme "fotoperiodistes".

. Aprovació de la junta, amb els nomenaments següents:

. President: Ramon Renedo
. Vicepresidenta: Montse Redondo
. Secretari: Donat Putx
. Tresorer: Oriol Mondéjar
. Vocal: Isabel Pérez
. Vocal: Carolina Blasco
. Vocal: Carles Riobó

. Creació de tres comissions de treball que, ara per ara, seran assumides per membres de la junta:

. Formació i conferències (Isabel Pérez)
. Relacions externes (Carles Riobó)
. Assessorament laboral i borsa de treball (Montse Redondo)

Els assistents a la reunió es van afegir a les diferents comissions proposades. En els propers dies la junta es posarà en contacte amb ells per tal de començar a posar fil a l’agulla.

. El flamant tresorer, Oriol Mondéjar, va exposar els càlculs que s'han fet fins ara per subvencionar l'associació. Es va proposar que les quotes a pagar fossin de 20 euros trimestrals. Aquest punt es va aprovar.

Cal advertir, però, que aquests números s'han fet abans de constituir l’associació. Això significa que, en funció del nombre i el tipus d’activitats que es realitzin, les quotes podrien variar.

A banda, encara s'ha d'acabar de definir quantes persones s'afiliaran al Sindicat de Periodistes de Catalunya. Un vegada tinguem el nombre, decidirem si les quotes del sindicat es paguen individualment o bé a través del fons de l'associació.

És clar que la intenció és que aquestes afiliacions tenen com a objectiu
que TOTHOM a l'APC-VO tingui dret a l'assessorament laboral.

A més, recordar que també s'establiran vincles amb el sindicat per temes de
formació i conferències.

Ara el següent pas és fer tots els tràmits per tal de formalitzar l'associació amb tots els ets i uts. La junta es tornarà a reunir en breu per posar en comú els eixos que guiaran les diferents comissions. Quan ho tinguem tot definit ens posarem en contacte amb vosaltres.

Com veieu, això va de debò. Us demanem que tots aquells que estigueu interessats a formar part de l'APC-VO ens envieu un correu amb les vostres dades (apcovo@gmail.com). També convindria que especifiquéssiu si esteu interessats a formar part d'alguna comissió de treball.

Us recordem que també podeu continuar deixant els vostres comentaris, queixes, suggeriments, crítiques i suborns a través d’aquest bloc, on anireu trobant informació actualitzada sobre aquesta aventura col•lectiva.

Ja ho sabeu: quants més serem, més riurem!
posted by apcovo at 17.2.07 | Permalink |


0 Comments: